Ronde van de Welzijnsschakels

rvv

Binnenkort is het zo ver. We vertrekken op onze ronde van Vlaanderen. Tijdens deze ronde strijken de medewerkers van Welzijnsschakels neer op verschillende locaties van welzijnsschakelgroepen in Vlaanderen. We willen jullie graag weer 'in het echt' zien, een babbeltje slaan en trakteren jullie op een glas. We stellen ook graag onze plannen voor het komende werkjaar voor.

rvv

Tijdens deze eerste etappe komen de provincies Limburg en Oost-Vlaanderen aan de beurt. In november landen we ook in de rest van Vlaanderen. Binnenkort lossen we meer over de andere locaties.

Onze ronde staat open voor iedereen die een link heeft met Welzijnsschakels. Je hoeft hier niet voor in te schrijven. Wees welkom op één van volgende momenten in je buurt. Kijk je er ook naar uit om ons en elkaar terug te zien? Klik dan op één van onderstaande momenten voor alle informatie.

Bree Bree GentLokeren Gbergen

Kom je naar één van onze momenten? Breng dan een stoel mee uit je lokaal die je even kan missen. Tijdens onze ronde moedigen we jullie aan om op bezoek te gaan bij elkaar. Door een stoel mee te geven aan een andere groep, heb je ook meteen een aanleiding om even langs te gaan. Op het moment zelf krijg je alle informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

stoel